De functie is gepositioneerd binnen een sportbond die zich inzet voor (plm. 500) aangesloten verenigingen en (top)sporters (plm. 150.000) op het gebied van accommodatie, opleiding, promotie van de sport en sportontwikkeling (breedtesport). Daarnaast behartigt ze de belangen van de topsport ten behoeve van uitzendingen naar EK’s, WK’s en Olympische spelen. Er zijn in totaal ongeveer 75 medewerkers werkzaam bij de bond. Daarnaast zijn veel vrijwilligers actief in commissies en werkgroepen.
De afdeling facilitair is verantwoordelijk voor het onderhoud aan het eigen bedrijfspand, wagenpark- en terreinbeheer alsook de exploitatie van het eigen bedrijfsrestaurant. Binnen het restaurant worden lunchgerechten aan medewerkers verkocht. De producten worden grotendeels uitgifte-bereid aangeleverd. Een beperkt deel vergt nadere bewerking: verwarmen, afbakken, frituren, opmaken e.d. aan de hand van eenduidige instructies en gebruikmakend van keukenapparatuur. Afrekenen gebeurt via contante dan wel pinbetaling aan de kassa. Op aanvraag worden aanvullende cateringdiensten geleverd voor recepties en bijeenkomsten.Verzorgen van dienstverlening op het gebied van catering aan medewerkers en gasten.
Direct leidinggevende: teamleider facilitair
Geeft leiding aan: niet van toepassing
Resultaat/bijdrage | Resultaatindicatoren |
---|---|
1. Voorbereiding Door het inrichten en aanvullen van counters en uitgiftepunten zijn cateringfaciliteiten beschikbaar voor medewerkers/gasten. |
|
2. Uitgifte en bereiding Lunchgerechten zijn op aanvraag en/of ten behoeve van voorraad in de counter bereid en uitgegeven. |
|
3. Kassa-afhandeling Te nuttigen lunchvoorzieningen zijn afgerekend met medewerkers en gasten gebruikmakend van kassavoorzieningen (contante en pinbetaling). |
|
4. Aanvullende cateringdiensten Conform afspraken zijn aanvullende cateringdiensten geleverd:
|
|
5. Een schone en hygiënische omgeving De eigen werkplekken, counters, (keuken)apparatuur en omgeving (tafels, vloeren e.d.) voldoen aan de eisen van schoon en hygiënisch. |
|
6. Registratie en beheer voorraden Verbruiken, voorraden en restanten zijn geregistreerd en benodigde voorraadaanvullingen zijn afgeroepen bij bekende leveranciers. |
|
Kenmerk | Medewerker catering I | Medewerker catering II | Medewerker catering III |
---|---|---|---|
Focus |
|
|
|
Zelfstandigheid |
|
|
|
Voorraadbeheer |
|
|
|
Planning en coördinatie |
|
|
|
Functiegroep | 2 | 3 | 4 |
Levert de afgesproken resultaten tijdig en volgens verwachting af.
Verleent diensten volgens de gemaakte afspraken en procedures.
Werkt volgens de geldende procedures en richtlijnen.